Koningsas Magazine

KONINGSAS MAGAZINE

Februari 2012- 1 jaar gebiedsintendant aan de Koningsas

In dit artikel presenteert Hans Venhuizen zijn bevindingen tijdens zijn eerste jaar gebiedsintendant aan de Koningsas. Het digitale Koninsas magazine is te downloaden via GRAS Uitgevers. (gebruik Firefox)

maart 05, 2012  |  Reacties uitgeschakeld voor KONINGSAS MAGAZINE Lees Verder
Gebiedsintendant

Verslag Koninsassymposium

Op 1 december 2011 presenteerde Hans Venhuizen, gebiedsintendant Koningsas, zijn plannen voor de komende twee jaar met het culturele programma ‘Een zomer aan de Koningas’. Kees de Graaf deed verslag van deze dag op Archined; Op zoek naar de Koningsas.

december 19, 2011  |  Reacties uitgeschakeld voor Verslag Koninsassymposium Lees Verder
Uitnodiging Koningsas symposium

Koningsassymposium op 1 december 2011

Op 1 december 2011 organiseert Hans Venhuizen voor de Regio Groningen Assen en in samenwerking met Platform GRAS een dynamisch dagvullend programma rondom de Koningsas. De Koningsas is het gebied tussen Groningen en Assen. Het ligt in vier gemeenten: Groningen, Haren, Tynaarlo en Assen. Gebiedsintendant Hans Venhuizen heeft van de gemeenten en provincies de opdracht gekregen op zoek te gaan naar de bijzondere kwaliteiten van dit gebied, die kwaliteiten uit te dragen en waar mogelijk uit te dagen beter zichtbaar te zijn.

Met presentaties van ondermeer: Marinke Steenhuis, ONIX, De Zwarte Hond, Bram Esser, Rik Herngreen, Hans Venhuizen en met moderator Bert van Meggelen.

november 10, 2011  |  Reacties uitgeschakeld voor Koningsassymposium op 1 december 2011 Lees Verder

Pecha Kucha over Koningsas.

Op 1 november 2011 organiseren Hans Venhuizen, gebiedsintendant Groningen Assen, en het Innovatief Actieprogramma Groningen een Pecha Kucha– avond. Een Pecha Kucha-avond is een evenement waarbij deelnemers een diavoorstelling van 20 afbeeldingen presenteren, in een totale tijd van 6 minuten en 40 seconden. Elke afbeelding wordt daarbij precies 20 seconden getoond.

november 09, 2011  |  Reacties uitgeschakeld voor Pecha Kucha over Koningsas. Lees Verder

Gebiedsintendant Koningsas

Sinds begin 2011 is Hans Venhuizen als gebiedsintendant aan het werk tussen Groningen en Assen, een gebied dat ook wel de Koningsas wordt genoemd. Van de regio en de gemeenten daarbinnen heeft hij opdracht gekregen op zoek te gaan naar de bijzondere kwaliteiten van dit gebied, die kwaliteiten uit te dragen en waar mogelijk uit te dagen beter zichtbaar te zijn.

oktober 12, 2011  |  Reacties uitgeschakeld voor Gebiedsintendant Koningsas Lees Verder