INSIDE magazine lente/spring 2012

Met trots presenteert de Master Interior Architecture INSIDE de eerste editie van haar magazine Enter INSIDE. Met bijdragen van studenten, docenten en ontwerpers verbonden aan INSIDE geeft het magazine een indruk van de hedendaagse betekenis van ‘design for the real world’. Sinds juli 2011 staat Hans Venhuizen aan het hoofd van de master INSIDE.

Deze eerste editie van het magazine – vormgegeven door  Roosje Klap – is gewijd aan de ervaring van het reizen. In interviews met Jan Konings en Kyong Park leren we meer over welke rol reizen speelt in hun werk.

We are proud to present the first issue of our magazine Enter INSIDE. With contributions by students, teachers, architects and designers connected to INSIDE, the magazine gives you insight into what it means to design for the real world. Designed by Roosje Klap this first issue is devoted to the experience of travel. Through interviews by our students with designer Jan Konings and artist Kyong Park we learn about the importance of travelling. As Hans Venhuizen (teacher of the Travel program) describes: “Only by travelling somewhere you can see and feel the real spaces, smell the real odours and meet the real people. And there is a lot to see and feel everywhere.”The magazine can be read here on ISSUU.        

Tags:

The comments are closed.