The Making Of-workshop on Friday, August 26 at 4:00 PM at BMW Guggenheimlab

Op vrijdag 26 augustus 2011 geeft Hans Venhuizen in het BMW Guggenheimlab in New York een workshop over The Making Of.

 

The Making Of van Hans Venhuizen in New York.

Hans Venhuizen introduceert in New York The Making Of, een spel waarmee Venhuizen het hele scala aan meningen, wensen, initiatieven, en interventies voor verschillende complexe planningsvragen over de hele wereld verzamelt. U kunt deelnemen aan The Making Of  –ongeacht of u nu een toerist, een wijkactivist, een ambtenaar, of gewoon een voorbijganger bent- om de toekomst van de East Village in ogenschouw te nemen.

English
Urbanist Hans Venhuizen introduces New York to The Making Of—a large group game through which Venhuizen has collected the full range of opinions, wishes, initiatives, and interventions for various complex planning questions around the world. Regardless of whether you are a tourist, a neighborhood activist, a city official, or just a passerby, join us for The Making Of to envision the future of the East Village.

 

The comments are closed.