INSIDE Dialogues

Vrijdag 09 september 2011

INSIDE begint het jaar met een symposium en nodigt gastsprekers Kyong Park, Mark Pimlott en Bertjan Pot uit om te reflecteren over de thema’s die door de studio’s en de onderzoeksgroep zijn voorgesteld.

INSIDE symposium Den Haag

Kyong Park en Jan Jongert spreken over de mogelijkheden om in verlaten gebouwen nieuwe activiteiten te genereren die voor nieuwe energie zorgen. Mark Pimlott, Elma van Boxel en Kristian Koreman nemen je mee door een aantal binnensteden. Bertjan Pot en Anne Holtrop praten over hun fascinatie voor toeval in maakprocessen.

Het symposium start om 13.45 uur met een inleiding door het hoofd van INSIDE, Hans Venhuizen.

English:

INSIDE starts the year with a symposium and invites guest speakers
— Start 13.45h Introduction by the head of INSIDE, Hans Venhuizen

Kyong ParkMark Pimlott and Bertjan Pot to reflect on the proposed topics by the studios and research group. Kyong Park and Jan Jongert will talk about the potential of flows for regenerating activity in abandoned buildings, Mark PimlottElma van Boxel and Kristian Koreman will make a journey through the interior of cities, Bertjan Pot and Anne Holtrop will talk in a double beamer set up about their fascinations and thoughts on chance in the process of making things.

 — 14.00h Short introduction on research group FLOWS, by Jan Jongert (2012Architects). Dialogue with Kyong Park

— 15.00h Break
— 15.30h Short introduction on studio URBAN, by Elma van Boxel & Kristian Koreman (ZUS) and architect and writer Mark Pimlott with a story from one of the world’s largest public interiors in Montreal.
— 16.30h Studio SPACE: The Blind Man, double beamer presentation on chance by Bertjan Pot and Anne Holtrop

The admission fee for the INSIDE Symposium is €10*. The symposium takes place at the Royal Academy of Art in The Hague. The programme starts at 13:45h and ends at 18:00h with drinks. If you’d like to take part, please send an e-mail to info@enterinside.nl. Enter inside atwww.enterinside.nl for more information on the symposium programme, our guests and the INSIDE master course.

See you inside,
Hans Venhuizen, head INSIDE
Elma van Boxel & Kristian Koreman (ZUS), studio URBAN
Anne Holtrop, studio SPACE
Jan Jongert (2012Architecten), researchgroup FLOWS
Ariënne Matser, interim coordinator INSIDE

Tags:

The comments are closed.