Open City Dialogues

29 september 2013

Tijdens de finissage van de Open City Dialogues in het Kunstfort Vijfhuizen gaan kunstprofessionals in dialoog met beleidsmakers op het gebied van kunst en openbare ruimte in de Haarlemmermeer. Op deze manier zal Open City Dialogues een kritische kijk bieden op de visies die aan de keuzes voor specifieke kunstpraktijken in de openbare ruimte, ten grondslag liggen. Door middel van deze dialogen streven we er bovendien naar een brug te slaan tussen praktijk en theorie.

Met onder anderen: Hans Venhuizen (Bureau Venhuizen Cultuur & Ruimtelijke ordening), Emily Feij (coördinator kunstprojecten Gemeente Haarlemmer), Theo Tegelaers (curator TAAK), Annelies van der Horst (DSP groep gemeentelijk adviseur), Elke Uitentuis (kunstenaar), Tobias Woldendorp (DSP groep gemeentelijk adviseur). Gespreksleider Jeroen Boomgaard (Lectoraat Kunst en Openbare Ruimte Gerrit Rietveld Academie Amsterdam).

 Link naar Kunstfort Vijfhuizen

 

 

The comments are closed.