The Making Of- Prinsenhof Leidschendam

Met het ontwikkelingsspel The Making Of heeft Hans Venhuizen buurtbewoners van Prinsenhof, de winkeliers en gebruikers van het winkelcentrum betrokken bij het bedenken van een bijzonder kunstwerk voor het pas gerenoveerde winkelcentrum De Prinsenhof in Leidschendam. Tijdens twee bijeenkomsten zijn de bewoners en gebruikers meegenomen in een expeditie over het plein en speelden zij het spel The Making of Prinsenhof.

In The Making Of Prinsenhof streden teams tegen elkaar om hun idee te verkopen aan de rest. Uiteindelijk was er een gezamenlijke behoefte van zowel oud als jong: er moet meer zitgelegenheid komen. Dit resulteerde in een gecombineerde speel/kunsttoepassing op  het nieuwe plein bij het winkelcentrum.  Stichting Trias, centrum voor de kunsten, coördineerde dit project en werkte samen met kunstenaarsgroep Observatorium. Na afloop van de bijeenkomsten van The Making Of is Observatorium aan de slag gegaan met alle ideeën en het resultaat wordt op 11 oktober 2012 onthuld.

 

 

The comments are closed.